Ünlü Restoranların Kullandığı Tuz Hakkında 4 Şaşırtıcı Bilgi

Ünlü Restoranların Kullandığı Tuz Hakkında 4 Şaşırtıcı Bilgi

Ender bulunan bir tuz olan doğal kaynak tuzu ünlü restoranların sofralarında kullanılmaya başlandı. Türkiye’de birçok lüks restoran başta olmak üzere özellikle Amerika ve Rusya’nın lüks restoranları artık Mayi tuzu kullanıyor. Mayi tuzun tadı, lezzeti ve içeriği ile ne denli kaliteli olduğunu bilen ünlü restoranlar Mayi tuzu tercih ediyor.

Ünlü restoranların kullandığı doğal kaynak tuzunu diğer tuzlardan farklı kılan özelliklerse saymakla bitmiyor. 4 ana başlıkta bu farklı özellikleri sıraladık.

1. Kalp ve Damar Dostu Doğal Kaynak Tuzu

Bir restoran düşünün… Yediğiniz yemekte kullanılan tuz tansiyonunuzu yükseltmiyor. Kalp damar sağlığını tehdit etmiyor. Üstelik içerdiği 84 mineralle sağlık dağıtıyor. Dışarıda yemek hiç bu kadar keyifli olmaz diye düşünüyoruz. Günün yoğun koşuşturmacası içerisinde restoranda yenen yemeklerle en az 1 öğün geçiriliyor. Doğal kaynak tuzu kullanan restoranlar müşteri sağlığını ön planda tutan kalite standartları ile her zaman ilk tercihler arasında yer alıyor.

Kan basıncını aşırı yükselterek kalp damar sağlığını tehdit eden rafine tuza göre herhangi bir olumsuz etkisi olmayan doğal kaynak tuzu lüks restoranlarda baş köşede yer alıyor. İnsan sağlığına değer veren bir işletme olarak doğal kaynak tuzu kullanan restoranlar, %100 doğal olan Mayi tuzla hem lezzet hem de sağlık sunuyor.

2. Kas ve Romatizma Hastalarının Tercihi

Gerek yaşa bağlı gerek genetik gerekse yaşam şeklinin neden olduğu eklem ağrılarını çekenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Fiziksel aktivitelerin azlığı, ortalama yaşam süresinin artması ve kas ve kemiklerin daha uzun yıllar kullanılıyor olması kas ve eklemleri yıpratıyor. Sonuçta romatizmal rahatsızlıklar herkeste farklı şekillerde kendini gösteriyor. Kimi eklem ağrılarından şikayetçi iken kimisi kas ağrısı ve kas kramplarından şikayetçi olduğunu dile getiriyor. Tüm bu hastalıkların verdiği sıkıntıların doğal kaynak tuzu ile hafiflediğini biliyor muydunuz? Ünlü restoranlar bunu biliyor ve Mayi tuz kullanıyor.

Ünlü restoranlarda kullanılan doğal kaynak tuzu kas ve kemik ağrılarına, romatizmaya, kas kramplarına ve gut hastalığına iyi geliyor. Yaşam kalitesini düşüren bu rahatsızlıklarla mücadele eden hastalar, doğal kaynak tuzunun bu etkisini duyunca Mayi tuz kullanan restoranları tercih ediyor.

3. Ünlü Restoranların Müşterileri Mutlu Müşteriler

Elbette ünlü restoranları tercih edenler mekân ve hizmet kalitesi bakımından memnun ve mutlu müşteriler. Fakat bu mutlulukta belki de en önemli payı yemeklerde kullanılan doğal kaynak tuzu oluşturuyor. Çünkü doğal kaynak tuzu strese iyi geliyor. Uykusuzluğa iyi gelen ve uyku düzenini sağlayan Mayi tuz, stresle mücadelede oldukça etkili bir besin olarak tüketicileri stresten uzak bir yaşama davet ediyor. Uykusuzluğun ne denli sıkıntılı olduğunu yaşayan bilir. Tüm gün enerji çıtasını ve verimliliğini düşüren uykusuzluk günümüzün en önemli sorunlarındandır. Gerek iş gerek ev gerekse okulda yaşanan günlük olaylar hemen herkesi strese sokabiliyor. Doğal kaynak tuzu kullanan ünlü restoranlar müşterilerinin stresle mücadelesinde önemli rol oynuyor.

4. Doğal Kaynak Tuzu Gençlik İksiri

İçerdiği 84 mineralle yaşlanma etkileri ile mücadele eden doğal kaynak tuzu, baştan aşağı sağlık deposudur. Vücuda hiçbir zararı olmayan doğal kaynak tuzu; kas, kemik, eklem, kalp, damar, sinir ve sindirim sistemine iyi gelirken bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Herhangi bir katkı maddesi olmayan Mayi tuz %100 doğal kaynak tuzu olarak yaşlanma etkilerini geciktiriyor. Kan dolaşımını hızlandıran, kan basıncını dengeleyen ve vücutta su emilimini arttıran Mayi tuz adeta bir gençlik iksiri olarak ünlü restoranların sofralarında baş köşede yer alıyor.

Paylaş: